Новости

  • SWISS Промоција

    Швајцарскиот национален авио превозник објави промотивни тарифи за летовите на релација Скопје - Цирих по цени од 78 € со вклучен багаж и SWISS квалитет.

    Ноември, 2014
  • Промотивни тарифи до Банког

    Во месец декември во продажба се промотивни тарифи за летови на Turkish Airliines за релација Скопје - Банког. Цените почнуваат од 315 € + аеродромски такси, а истите можете да ги резервирате и онлајн на нашиот портал.

    Ноември, 2014

Rent a car

Вршиме резервации за изнајмување автомобили за сите дестинации во светот.

Патничко осигурување

Кај нас можете да купите полиса за задолжително патничко осигурување за сите држави во светот

Визи

Посредуваме при вадење визи за влез во повеќе земји: Обединети Арапски Емирати, Филипини, Тајланд ...